Храм святих первоверховних апостолів Петра і Павла м. Рівне

Пасхальний концерт до 5 річчя створення дитячо-юнацького хору «Фіміам»

Лине пісня до небес, –

Це радіють діти,

Ради нас Христос Воскрес,

Як нам не радіти?!…

19 травня 2019 року відбувся перший сольний «Пасхальний концерт» хору «Фіміам». Він став невеличким звітом, де прозвучали твори, що за 5 років діяльності стали улюбленим репертуаром для всіх учасників.

Минуло 5 років з того часу коли співаки хору познайомились. Вперше зібрались на прослуховування. Разом обрали назву для хорового колективу. Започаткували суботні репетиції. Згодом був перший молебень перед початком навчання, вечір колядок і повністю заспівана Перша Літургія.

Співаємо, спілкуємося, дружимо, вчимося один від одного. Разом пізнаємо світ духовної музики.

В церковному хорі займається вже третя дитяча група. Учасники тепер поділяються на підготовчий, основний та старший співочий склад. Невдовзі будуть випускники, оскільки перший склад хору з школярів вже стали дорослою молоддю, студентством.

Так сталося, що серед перших творів новостворений хор «Фіміам» вивчав саме Тропар Пасхи, тому тематику першого концерту присвячено святу Великодня. Злагоджено і самовіддано дитячі голоси співали славу Творцю милозвучними мелодіями духовної музики, серед яких прозвучали літургійні твори, пасхальні піснеспіви і псальми.

По завершенні святкової концертної програми кожен співак хору отримав від священства храму подяки та солодкі дарунки. Таке святкування Дня народження хору має залишити по собі веселі радісні спогади в серцях учасників і глядачів.

За час діяльності у нашого хорового колективу сформувався свій музичний репертуар, і раптом хтось не потрапив на концерт, то спів «Фіміаму» завжди можна послухати у неділю на пізній Літургії.

Слава Богу за талановитих дітей і нашу можливість разом співати!!!

Дякуємо батькам і дітям хору за спільні старання!

Дякуємо усім хто нас підтримує , надихає і допомагає, благословляє і молиться за нас!

Бажаємо усім Многая благая літа!

Переглядів: (253)

Перейти до панелі інструментів