Храм святих первоверховних апостолів Петра і Павла м. Рівне

БУТИ ГОЛОСОМ

Бути голосом – це про мужність. Не треба зброї, зайве військо, коли боротьба належить лише тобі. Важливий кожен крок і кожне слово. Йти наодинці надважко, знаходячи компроміс з собою. Голосом можна мовчати. Не від безсилля, а усвідомлення себе нового. Голосом можна любити. Так, як вміє і вчить Творець. Бути голосом – це про боротьбу.

Чути голос Бога. Стати голосом. Історія їхніх апостольських подвигів говорить сама за себе. Через мовчання і нерозуміння, через протиріччя та внутрішню боротьбу – до сміливого слова та мудрого вчення.

Великі Апостоли, славетні мудреці, Петре та Павле, чистий аркуш переді мною чекає правильних слів. Показати вашу велич, приклонитися подвигам та любові до Спасителя, щиросердно подякувати за допомогу. Слова знаходяться, як тільки очі зустрічаються з вашим поглядом на іконі. Велич і простота, працьовитість та мудрість слова в двох різних постатях. Історія та наша молитва ставить їх обов’язково разом, як разом йде терпіння та важка праця, мудрість та знання. Сьогодні вони серед нас та з нами.

Єднає молитва, єднає й спільна праця. Щиро вітаємо зі святом святих Першоверховних апостолів Петра і Павла! Бажаємо мудрості та смирення, радості та душевного спокою! Вдячні всім, хто долучився до підготовки храму та його території до свята.

Переглядів: (84)

Перейти до панелі інструментів