Храм святих первоверховних апостолів Петра і Павла м. Рівне

ПРОПОВІДЬ ВСЬОГО ЖИТТЯ

Ми завжди шукаємо Бога. Частіше навпомацки, коли долають сумніви та вагання. Коли душевний циферблат протирічить між “варто” та “можна”. Ми в пошуках Бога і тоді, коли радість та душевна весна на максимумі.
Сьогодні вони проповідують словами святих книг, сьогодні вони говорять до нас молитвою, сьогодні в двох іменах зібрана вся апостольська проповідь. Їхня проповідь про нас. Про силу розуму, словесну мудрість, про глибину особистого душевного падіння. Про міць духу в пошуках Бога. Пізнати глибину знань і поділитися ними, навчити, розтлумачити тим, хто спраглий до цих знань. Відчути біль падіння і знайти мужність та віру піднятися і змінитися. Мудрість та краса слова – про них. Любов до Бога, ревність, сила духу – про них. Різних і схожих водночас. Однаково близьких та дорогих для Нього. Сила апостольської проповіді рятує і сьогодні. Рибальські сіті чекають спраглу до пошуку Бога душу. Чекають правди та істини в словесних тенетах.
Ми завжди в пошуку Бога. Він ближче, коли шлях до Нього освітлений апостольським світлом.
Сьогодні храм святих першоверховних апостолів відчинив двері для всіх бажаючих. Божественну літургію звершували священники Рівненської та гості інших єпархій. Гармонійно та мажорно звучали приходський та дитячий хори. Завершилася Божественна літургія хресним ходом та словами привітання до присутніх. Для паломників та гостей була приготовлена святкова трапеза.
Висловлюємо щиру вдячність всім, хто причетний до підготовки храму до свята. Бажаємо всім терпіння та ревності в служінні Богу.
Святі першоверховні апостоли Петре та Павле, моліть Бога за нас!

Переглядів: (193)

Перейти до панелі інструментів