Храм святих первоверховних апостолів Петра і Павла м. Рівне

ЗДАТИ КРОВ ДЛЯ УКРАЇНСЬКИХ ЗАХИСНИКІВ БЛАГОСЛОВЛЯЄ АРХІЄРЕЙ РІВНЕНСЬКОЇ ЄПАРХІЇ УПЦ

До соціального відділу Рівненської єпархії УПЦ звернулись працівники Центру служби крові з проханням організувати здачу крові для українських воїнів. Керуючий єпархією благословив мирян та духовенство на добру справу. Про це повідмоляє пресслужба Рівненської єпархії УПЦ.

З благословіння архієпископа Рівненського та Острозького Пимена 5 травня 2023 року о 9 годині у Рівненському обласному Центрі служби крові миряни та духовенство здаватимуть кров на потреби українських військових.

” Ми завжди охоче відгукуємось на прохання працівників Центру крові, бо розуміємо, що здаючи кров, рятуємо чиєсь життя, – коментує керівник соціального відділу протоієрей Петро Перетятко. – Я вже обдзвонив постійних наших донорів і попросив прийти. Однак прошу усіх небайдужих добровільно долучатись до хорошої справи. Стань донором – врятуй життя того, хто захищає нас!”

Фахівці Центру крові рекомендують для тих, хто прийде ділитися живильною рідиною, дотримуватись певних правил напередодні здачі: не вживати спиртного, копченого, смаженого. Вранці не пити каву.

Зі всіма організаційними питаннями, щодо здачі крові від нашого приходу, можна звертатись до священників храму.

Переглядів: (22)

Перейти до панелі інструментів