Храм святих первоверховних апостолів Петра і Павла м. Рівне

Звернення

 

Дорогі брати і сестри!

У час, коли український народ переживає найстрашніше випробування – на Україну напала зі збройною агресією Російська Федерація, наші віряни та священники вболівають за нашу Батьківщину та ведуть всебічну волонтерську роботу.

Висловлюється велика подяка всім, за те що приєдналися до цієї волонтерської роботи. Усю пожертву доставлено за призначенням.

Прихід продовжує волонтерську діяльність, а саме:

• збираємо продукти харчування для ЗСУ, наших захисників Рівного та для біженців. Є потреба в продуктах, які довго не псуються (крупах, тушонках, консервах).

Домашньої консервації поки не потрібно.

• Якщо у когось є непотрібний одяг або тканина сірого, коричневого, зеленого, синього, чорного або кольору хакі з НЕСИНЕТИЧНИХ та НЕ ТРИКОТАЖНИХ матеріалів, можете приносити їх до храму. Ці речі будуть використані для плетіння маскувальної сітки.

Якщо свою пожертву ви принесете поза богослужінням, то телефонуйте до духовенства нашого храму або пишіть на сторінку храму в месенджері.

Наразі прихожани разом із священниками храму допомагають територіальній обороні на місцевому блокпосту в організації обідів.

Призиваємо всіх посилити свої молитви до Бога за нашу Вітчизну, за наше військо, за наш народ, щоб припинилася ця страшна війна і знову засяяло мирне небо над нашою Батьківщиною!

Переглядів: (84)

Перейти до панелі інструментів