Храм святих первоверховних апостолів Петра і Павла м. Рівне

РІЗДВЯНЕ ДИВО

brpmfmqgt9g

Сьогодні душа одягне найкращий одяг і з першою зорею зустріне Нове Життя. Скільки радості та щастя ладна вона вмістити у цей день? Тихо і смиренно сходить зоря Спасіння. Ще мить – і про величну таємницю говоритиме увесь світ.

Зі світлою надією прокидається Вифлиєм. У святій і благословенній нічній темряві запалюється Нова Свіча. В теплих обіймах Богоматері, сповитий ніжністю та любовю, спить немовля. Вже передбачена Його доля та зважена ціна тернової сльози, але в руках матері Він – вічне Дитя.

Журбу змінює Різдвяна радість. Ось вже засяяла яскрава зірка і поспішають мудреці з першими дарами для Спасителя. Христос Рождається! І сніжну землю встеляє радість. Христос Рождається! І теплом зігрівається кожне серце. Христос Рождається! І стає більше добра та щирості.

Вітаємо всіх зі світлим святом Різдва Христового. Нехай трепетна мить народження Спасителя торкнеться душі кожного. Бажаємо, щоб у кожному домі панував мир та затишок. Зичимо добра, злагоди,благополуччя. Нехай лунає дзвінка коляда, сповіщаючи про народження Воплощенного Бога. Христос народився! Славімо Його!

Мороз малює у віконці.

Узваром дихає кутя.

І Мати Божа на іконці

у хустку кутає дитя.

Побудь дитиною синочку.

Твоє дитинство золоте.

Ще вітер віє у терночку

і дерево на хрест росте.

Ще час не сплинув за водою.

Ще Юда Спить у сповитку.

Он гурт з різдвяною звіздою

уже на ближньому куті.

Поколядують і засіють.

Ще, може, буде і життя.

Ти на Голгофі вже Месія,

а на руках іще дитя.

Переглядів: (122)

Перейти до панелі інструментів