Храм святих первоверховних апостолів Петра і Павла м. Рівне

ВОЇНИ ДУХУ

У боротьбі перемога за тим, хто йде. В ногу з істиною та сумлінним пошуком правди. Чим голосніше ворог кричить про перемогу, тим надійніша зброя: мудре слово та непохитна віра.

Вони перевернули світ, гордий багатством, мудрістю та воєнною силою. Божою силою та Божим промислом змінили хід історії та людської думки. Власною неміччю, безчестям та приниженням – до могучого православного слова та Божого вінця. Їхня сила – в невпинному самотруді, смиренні, відмові від людської слави та похвали.

Симбіоз протилежностей в нашому єдиному молитовному шануванні. Відмінних у життєвих поглядах та єдиних в любові до Творця. Сьогодні вшановуємо тих, які “прирекли” світ воєдино радіти Воскреслому Христу. Двоякість характерів, знань, особистих поглядів ставлять Святих першоверховних апостолів Петра і Павла поруч. Щоб вкотре ми пам’ятали, що єдині та цілісні з Богом.

Щиросердечно вітаємо всіх з престольним святом! Зичимо зримої допомоги та ходатайства Святих першоверховних апостолів Петра і Павла. Щиро дякуємо всім, хто долучився до підготовки храму до свята та упорядкування його території.

Переглядів: (92)

Перейти до панелі інструментів